Segítünk, hogy zavartalanul vizsgázhass!

nyitókép

A járványhelyzetre való tekintettel meghosszabbítottuk azokat a kölcsönzéseket és olvasójegyeket, amelyek március 11. után jártak le, ebben az esetben nem akadályozza a Neptun a vizsgafelvételt.

Abban az esetben, ha korábbi könyv- vagy pénztartozásod van, előfordulhat, hogy blokkolja tevékenységedet a Neptun rendszer a vizsgafelvételben.


Mit lehet tenni?

  • Pénztartozás esetén online fizetéssel tudod rendezni a tartozást.

A „Corvina könyvtári katalógus” felületén (WebPac), az olvasói adatok menüpontban lehet megtekinteni a könyv- és pénztartozásokat, valamint elindítani az online fizetést.

Részletes információk a tartozás online rendezésével kapcsolatban a könyvtár honlapján is elérhetők. 

A Neptun letiltás addig áll fenn, amíg a tartozásod nem rendezted. A könyvtári rendszer és a Neptun közötti adatfrissítés minden nap, óránként történik. Ha vizsgára jelentkezést gátolja meg a könyvtárban keletkezett pénztartozás, online átutalás után ezen a linken tudod frissíteni a rendszert. 

  • Könyvtartozás esetén online hosszabbíthatod a kölcsönzéseidet, ezen a linken keresztül.

A helyzetre való tekintettel megnöveltük eggyel a hosszabbítási lehetőségek számát. Így azok, akik elérték az alap maximáliás hosszabbítási számot (kettő), azoknak lesz még egy hosszabbítási lehetőségük.


További információk a Neptun korlátozással kapcsolatban itt érhetőek el.

A rendkívüli zárvatartással kapcsolatos információkat itt találjátok.

Kérjük, időben gondoskodj könyvtári tartozásaid rendezéséről, hogy a vizsgákat zavartalanul megkezdhesd!

Trackback link: