Tartozások fizetése online


A „Corvina katalógus” felületén - WebPac - keresztül, az olvasói adatok menüpontban tudja megtekinteni könyv- és pénztartozásait, valamint kezdeményezni az online fizetést. A tranzakcióhoz a bankkártya adataira lesz szüksége. Online fizetésre a pécsi könyvtárak olvasóinak van lehetősége. A KPVK (Szekszárd) és az ETK (Kaposvár, Szombathely, Zalaegerszeg) könyvárak olvasói nem tudják igénybe venni az online fizetést.A fizetés menete a következő:

- Belépés a katalógusba: Corvina (A pécsi könyvtárak összesített katalógusa - PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont, Csorba Győző Könyvtár)
- Adja meg az olvasói adatait! (olvasójegy száma, jelszó)
- A „Pénzügyek” fül „Tartozások” rovat alatt keletkezett tartozásainak kiegyenlítésére van lehetőség.
- A fizetni kívánt összeg kiválasztását pipával jelezze!
- A "Bankkártyás fizetés" gombbal az OTP felületére lép át.
- Adja meg a szükséges adatokat!
- A „Tovább” gomb után a megfelelő összeg megjelenésekor a „Fizetés” gombot válassza!

Kérjük, türelmesen várja meg, míg a tranzakció lebonyolítása után a rendszer automatikusan visszajuttatja Önt a könyvtári katalógus felületére! Amennyiben ezt nem várja meg, előfordulhat, hogy a bankszámlájáról a levonás megtörténik, a könyvtári rendszerben viszont nem törlődnek a tartozásai!


Neptun-Corvina

Amennyiben hallgatónak a könyvtárban pénz, vagy könyv tartozása van, 2019. október 1-től a könyvtár a Neptun hallgatói felületén letiltást helyez el, mely korlátozza a vizsgára jelentkezést és egyéb műveleteket. Erről bővebb információ ITT olvasható.