Rendkívüli zárvatartás

nyitókép

Hivatalos tájékoztatás

(Frissítve: 2021. február 2.)

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy a 484/2020. (XI. 10.) sz., illetve az 505/2020. (XI. 17.) sz. és a 569/2020. számú Kormányrendelet értelmében – a veszélyhelyzetre való tekintettel – a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózata – a Tudásközpont és kari könyvtári egységek – 2020. november 11-től 2021. január 11-ig bezárnak.

FRISSÍTÉS: A 2021. február 25-i Kormányinfón elhangzottak szerint a kormány  március 15-ig változatlan formában fenntartja a veszélyhelyzet idején bevezetett korlátozásokat. Ennek következtében a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózata - a Tudásközpont és kari könyvtári egységek - továbbra is zárva tartanak.

Ez idő alatt a Tudásközpont épületében a helyben használat, beiratkozás és a kölcsönzés/visszavétel szünetel. 

A kari könyvtárakkal előre egyeztetett időpontban, korlátozott jelenléti szolgáltatásként lehetőség van dokumentum kölcsönzésre és visszavételre a kari épületekben, a könyvtári tereken kívül. A Tudásközpontban kölcsönzött könyvek is leadhatók bármelyik kari egységben, a rendkívüli zárvatartás ideje alatt. 

Megjegyzés: a Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár esetében a szolgáltatás az ÁJK campusán, külön eljárásrend szerint történik, visszavételre nincs lehetőség!

Az egyetemi könyvtár online szolgáltatásai továbbra is folyamatosan elérhetőek maradnak.

A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról és további intézkedésekről folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani a könyvtári honlapon és közösségi oldalainkon (Facebook, Twitter). Hivatalos tájékoztatásért kérjük kísérje figyelemmel oldalainkat.

A helyzettel kapcsolatban szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Rendkívüli zárvatartás alatt elérhető könyvtári szolgáltatások


Aktuális könyvtárhasználati információk

(Frissítve: 2021. január 11.)
Itt találhatóak az aktuálisan fontos információk olvasóink számára összegyűjtve.

A Tudásközpontban a zárvatartás idején lejáró kölcsönzéseket és olvasójegyeket meghosszabbítottuk. A lejárati dátumot Ön is ellenőrizheti az olvasói fiókján keresztül.

Ha kölcsönzései 2020. november 11. előtt már lejártak és még nem élt a hosszabbítás lehetőségével, akkor ezt megteheti online az olvasói fiókján keresztül.
Ügyeleti időben (hétköznapokon 08:00 - 16:00 között) chat szolgáltatásunkon és telefonon is kérhet hosszabbítást.
Könyvtárunk a zárvatartás idejére késedelmi díjat nem számít fel.
Abban az esetben, ha Önnek korábban keletkezett késedelme, lehetősége van az online díjfizetésre.
A kikölcsönzött példányok állapotát itt ellenőrizheti, illetve rendezheti kölcsönzéseit online az olvasói fiókján keresztül.
A tartozások befizetésének menetéről itt olvashat bővebben.



Információk PTE oktatók számára

Távoli eléréses szolgáltatások 

Adatbázisok, elektronikus folyóiratok, e-könyvek elérése az Egyetem területén kívülről

A PTE elektronikus forrásainak használatát az EKTK továbbra is a megszokott módokon biztosítja, így a tartalmak távoli eléréséhez nem szükséges fizikailag is jelen lenni az Egyetem kampuszain, könyvtáraiban, egyéb épületeiben.  

A távoli elérés részletes leírása itt olvasható.

A hozzáférés kizárólag PTE egyetemi polgárok számára biztosított. Ehhez érvényes könyvtári olvasójegy, vagy Neptun-kód szükséges.  Azok az egyetemi polgárok, akik eddig nem voltak beiratkozott olvasók, a vészhelyzeti időszakban is online regisztrálhatnak itt.

Az elektronikus források felhasználásával kapcsolatban a MyLib blog-felületén található részletes ismertetés.

Kérdezze a könyvtárost! 

A szolgáltatás tájékoztatást nyújt szakdolgozatot íróknak, előadásra vagy házi dolgozatra készülőknek, illetve azoknak, akik tudományos kutatást végeznek és azoknak, akik doktori disszertációt készítenek. 

Olyan kérdéseket várunk, amelyek egy-egy témában igényelnek szakirodalmi útmutatást vagy eligazodási segítséget a keresésekben. 

Tájékoztatást nyújtunk a könyvtári hálózatban elérhető és fellelhető hagyományos forrásokról, illetve az ingyenesen vagy a PTE Polgárok számára távoli eléréssel is hozzáférhető elektronikus dokumentumokról. Az online szaktájékoztatást kizárólag beiratkozott olvasóink vehetik igénybe ezen a honlapon keresztül.

Chat a könyvtárossal 

Általános kérdésekre a munkaidőben elérhető „Chat a könyvtárossal” elnevezésű online szolgáltatás. Ezt az üzenetküldő alkalmazást az EKTK honlapjának minden oldalán, a jobb alsó szegmensben találják az érdeklődők. 

MTMT adatfeltöltés és javítás oktatóknak

A PTE oktatói számára az MTMT-adatok (művek és hivatkozások) feltöltése továbbra is folyamatos. Az eddig megszokott eljárásban, a kari könyvtárak vezetőit kell e-mailben keresni a pontos, teljes adattartalmú listákkal. Az MTMT-ben már rögzített adatok javítását a kari adminoktól kell kérni. A doktoranduszok a kari adminoktól kérhetnek tanácsot az MTMT-adataik kezelése ügyében. További információk itt érhetők el.

A PTE oktatói számára digitalizált könyvtári dokumentumok rendelkezésre bocsátása 

A távoktatás támogatására, a PTE oktatóinak kérésére, az oktató kurzusának teljesítését elősegítendő vállalja a Könyvtár a digitalizálást. Jogvédett művek esetén az oktató, csak a kurzusának hallgatói számára juttathatja el digitálisan a művet az általa használt távoktatási felületen.  Jogvédett művek esetén csak könyvrészletek, újság- és folyóiratcikkek, szaktanulmányok digitalizálását – teljes könyvet és folyóiratot nem – teljesíti a Könyvtár. 

A PTE oktatók digitalizálási kéréseit kérjük az alábbi e-mail címre eljuttatni:  digitalizalas@lib.pte.hu 

Könyvtárközi kölcsönzés 

Az ügyintézés és igénylés kizárólag e-mailben (ill@tudaskozpont-pecs.hu ) vagy az online könyvtárközi felületen zajlik, a papír alapú kérőlapok mellőzésével. A dokumentumokat belső postán juttatjuk el az oktatóknak, doktoranduszoknak. További információk itt.

Digitália és Pécsi Egyetemi Archívum

A PTE oktató kérésére azokat a műveket, melyek felhasználására jogosult az Egyetem vagy amelyek esetén a védelmi idő már letelt az EKTK online elérhetővé teszi a Digitália vagy a Pécsi Egyetemi Archívum felületén.

Doktori disszertációk elérése online 

A Pécsi Egyetemi Archívum felületén, az Egyetemen védett doktori disszertációk közül 2435 db elérhető és tanulmányozható bárki számára. 

Dokumentumazonosítók igénylése

Továbbra is biztosítjuk a PTE kiadói gyakorlata alá eső kiadványok dokumentum-azonosítókkal történő ellátását:  

ISSN/e-ISSN igénylés

E-mail cím: issn@lib.pte.hu 

ISBN/e-ISBN igénylés

E-mail cím: isbn@lib.pte.hu  

DOI igénylés

E-mail cím: journals@lib.pte.hu 


Korlátozott jelenléti szolgáltatás

A kari könyvtárakkal előre egyeztetett időpontban dokumentum kölcsönzés és visszavétel a kari épületekben, a könyvtári tereken kívül. Megjegyzés: A Tudásközpontban kölcsönzött könyveket is le tudja adni bármelyik kari egységben, a rendkívüli zárvatartás ideje alatt. 

Az alább felsorolt kari könyvtári egységekben, a megjelölt elérhetőségeken a PTE polgár oktatók, kutatók és hallgatók, előzetes telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvételt követően, a könyvtárral egyeztetett időpontban átvehetnek kölcsönözhető dokumentumokat (kölcsönzés) és leadhatnak náluk lévő könyvtári dokumentumokat (visszavétel) a könyvtárak bejáratánál kialakított átadás-átvételi pontokon a veszélyhelyzet lejártáig. Az átadás-átvételi pontok az adott egység által meghatározott idősávban üzemelnek. Az átadás-átvételi pont üzemeltetése során a könyvtár az időpontok megfelelő időközökkel való kiadásával biztosítja, hogy az olvasók ne találkozzanak egymással. Az olvasók kötelesek maszkot viselni, találkozások esetén a védőtávolságot megtartani, nem csoportosulhatnak a könyvtár előtti terekben. A dokumentumok átadása-átvétele előtt kérjük kézfertőtlenítő használatát.  

Megjegyzés: a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban működő Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár esetében a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet értelmében a hallgatói szolgáltatásra a jogszabály erejénél fogva fogva a Tudásközpont épületében nincs lehetőség. A korlátozott szolgáltatás igénybevétele az ÁJK campusán, külön eljárásrend szerint történik!

A szolgáltatást nyújtó kari könyvtári egységek: 

Pekár Mihály Orvosi és Élettudományi Szakkönyvtárkolcsonzo@aok.pte.hu
Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár

ajkktk@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3mEKEQE)

Tóth József Bölcsészettudományi és Természettudományi Kari Szakkönyvtárinfo-btkttk@lib.pte.hu
Germanisztika Szakkönyvtár; Pécsi Tudományegyetem Osztrák Könyvtárinfo-germanisztika@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/37tMPjN)
Társadalomtudományi Szakkönyvtártarstudkonyvtar@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/2VtlZlY)
Egészségtudományi Kar Pécsi Könyvtárainfo-etkpecs@lib.pte.hu
Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központ Könyvtárainfo-etkkaposvar@lib.pte.hu
Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ Könyvtárainfo-etkzalaegerszeg@lib.pte.hu
Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ Könyvtárainfo-etkszombathely@lib.pte.hu
Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Könyvtárainfo-kpvk@lib.pte.hu  (Bővebb információ: https://bit.ly/3qqYrga)
Művészeti Kar Könyvtárainfo-muveszeti@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3g57P3W)
Műszaki és Informatikai Kar Könyvtárainfo-muszaki@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3oiipYl)



A
 kari könyvtárak fenti szolgáltatás kapcsán igénybe vehető elérhetőségei a honlap Kapcsolat menüpontjában olvashatók.

 




Információk PTE hallgatók számára

Távoli eléréses szolgáltatások 

Adatbázisok, elektronikus folyóiratok, e-könyvek elérése az Egyetem területén kívülről

A PTE elektronikus forrásainak használatát az EKTK továbbra is a megszokott módokon biztosítja, így a tartalmak távoli eléréséhez nem szükséges fizikailag is jelen lenni az Egyetem kampuszain, könyvtáraiban, egyéb épületeiben.  

A távoli elérés részletes leírása itt olvasható.

A hozzáférés kizárólag PTE egyetemi polgárok számára biztosított. Ehhez érvényes könyvtári olvasójegy, vagy Neptun-kód szükséges.  Azok az egyetemi polgárok, akik eddig nem voltak beiratkozott olvasók, a vészhelyzeti időszakban is online regisztrálhatnak itt.

Az elektronikus források felhasználásával kapcsolatban a MyLib blog-felületén található részletes ismertetés.

Kérdezze a könyvtárost! 

A szolgáltatás tájékoztatást nyújt szakdolgozatot íróknak, előadásra vagy házi dolgozatra készülőknek, illetve azoknak, akik tudományos kutatást végeznek és azoknak, akik doktori disszertációt készítenek. 

Olyan kérdéseket várunk, amelyek egy-egy témában igényelnek szakirodalmi útmutatást vagy eligazodási segítséget a keresésekben. 

Tájékoztatást nyújtunk a könyvtári hálózatban elérhető és fellelhető hagyományos forrásokról, illetve az ingyenesen vagy a PTE Polgárok számára távoli eléréssel is hozzáférhető elektronikus dokumentumokról. Az online szaktájékoztatást kizárólag beiratkozott olvasóink vehetik igénybe ezen a honlapon keresztül.

Chat a könyvtárossal 

Általános kérdésekre a munkaidőben elérhető „Chat a könyvtárossal” elnevezésű online szolgáltatás. Ezt az üzenetküldő alkalmazást az EKTK honlapjának minden oldalán, a jobb alsó szegmensben találják az érdeklődők. 

 

Korlátozott jelenléti szolgáltatás

A kari könyvtárakkal előre egyeztetett időpontban dokumentum kölcsönzés és visszavétel a kari épületekben, a könyvtári tereken kívül. Megjegyzés: A Tudásközpontban kölcsönzött könyveket is le tudja adni bármelyik kari egységben, a rendkívüli zárvatartás ideje alatt. 

Az alább felsorolt kari könyvtári egységekben, a megjelölt elérhetőségeken a PTE polgár oktatók, kutatók és hallgatók, előzetes telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvételt követően, a könyvtárral egyeztetett időpontban átvehetnek kölcsönözhető dokumentumokat (kölcsönzés) és leadhatnak náluk lévő könyvtári dokumentumokat (visszavétel) a könyvtárak bejáratánál kialakított átadás-átvételi pontokon a veszélyhelyzet lejártáig. Az átadás-átvételi pontok az adott egység által meghatározott idősávban üzemelnek. Az átadás-átvételi pont üzemeltetése során a könyvtár az időpontok megfelelő időközökkel való kiadásával biztosítja, hogy az olvasók ne találkozzanak egymással. Az olvasók kötelesek maszkot viselni, találkozások esetén a védőtávolságot megtartani, nem csoportosulhatnak a könyvtár előtti terekben. A dokumentumok átadása-átvétele előtt kérjük kézfertőtlenítő használatát.  

Megjegyzés: a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban működő Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár esetében a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet értelmében a hallgatói szolgáltatásra a jogszabály erejénél fogva fogva a Tudásközpont épületében nincs lehetőség. A korlátozott szolgáltatás igénybevétele az ÁJK campusán, külön eljárásrend szerint történik!

A szolgáltatást nyújtó kari könyvtári egységek: 

Pekár Mihály Orvosi és Élettudományi Szakkönyvtárkolcsonzo@aok.pte.hu
Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár

ajkktk@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3mEKEQE)

Tóth József Bölcsészettudományi és Természettudományi Kari Szakkönyvtárinfo-btkttk@lib.pte.hu
Germanisztika Szakkönyvtár; Pécsi Tudományegyetem Osztrák Könyvtárinfo-germanisztika@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/37tMPjN)
Társadalomtudományi Szakkönyvtártarstudkonyvtar@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/2VtlZlY)
Egészségtudományi Kar Pécsi Könyvtárainfo-etkpecs@lib.pte.hu
Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központ Könyvtárainfo-etkkaposvar@lib.pte.hu
Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ Könyvtárainfo-etkzalaegerszeg@lib.pte.hu
Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ Könyvtárainfo-etkszombathely@lib.pte.hu
Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Könyvtárainfo-kpvk@lib.pte.hu  (Bővebb információ: https://bit.ly/3qqYrga)
Művészeti Kar Könyvtárainfo-muveszeti@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3g57P3W)
Műszaki és Informatikai Kar Könyvtárainfo-muszaki@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3oiipYl)


    A kari könyvtárak fenti szolgáltatás kapcsán igénybe vehető elérhetőségei a honlap Kapcsolat menüpontjában olvashatók.





    Információk PTE kutatók és doktoranduszok számára

    Távoli eléréses szolgáltatások 

    Adatbázisok, elektronikus folyóiratok, e-könyvek elérése az Egyetem területén kívülről

    A PTE elektronikus forrásainak használatát az EKTK továbbra is a megszokott módokon biztosítja, így a tartalmak távoli eléréséhez nem szükséges fizikailag is jelen lenni az Egyetem kampuszain, könyvtáraiban, egyéb épületeiben.  

    A távoli elérés részletes leírása itt olvasható.

    A hozzáférés kizárólag PTE egyetemi polgárok számára biztosított. Ehhez érvényes könyvtári olvasójegy, vagy Neptun-kód szükséges.  Azok az egyetemi polgárok, akik eddig nem voltak beiratkozott olvasók, a vészhelyzeti időszakban is online regisztrálhatnak itt.

    Az elektronikus források felhasználásával kapcsolatban a MyLib blog-felületén található részletes ismertetés.

    Kérdezze a könyvtárost! 

    A szolgáltatás tájékoztatást nyújt szakdolgozatot íróknak, előadásra vagy házi dolgozatra készülőknek, illetve azoknak, akik tudományos kutatást végeznek és azoknak, akik doktori disszertációt készítenek. 

    Olyan kérdéseket várunk, amelyek egy-egy témában igényelnek szakirodalmi útmutatást vagy eligazodási segítséget a keresésekben. 

    Tájékoztatást nyújtunk a könyvtári hálózatban elérhető és fellelhető hagyományos forrásokról, illetve az ingyenesen vagy a PTE Polgárok számára távoli eléréssel is hozzáférhető elektronikus dokumentumokról. Az online szaktájékoztatást kizárólag beiratkozott olvasóink vehetik igénybe ezen a honlapon keresztül.

    Chat a könyvtárossal 

    Általános kérdésekre a munkaidőben elérhető „Chat a könyvtárossal” elnevezésű online szolgáltatás. Ezt az üzenetküldő alkalmazást az EKTK honlapjának minden oldalán, a jobb alsó szegmensben találják az érdeklődők. 

    MTMT tanácsadás doktoranduszoknak

    A doktoranduszok a kari adminoktól kérhetnek tanácsot az MTMT-adataik kezelése ügyében. További információk itt érhetők el.

    Könyvtárközi kölcsönzés 

    Az ügyintézés és igénylés kizárólag e-mailben (ill@tudaskozpont-pecs.hu ) vagy az online könyvtárközi felületen zajlik, a papír alapú kérőlapok mellőzésével. A dokumentumokat belső postán juttatjuk el az oktatóknak, doktoranduszoknak. További információk itt.

    Doktori disszertációk elérése online 

    Pécsi Egyetemi Archívum felületén, az Egyetemen védett doktori disszertációk közül 2435 db elérhető és tanulmányozható bárki számára. 

    Open Access Publishing Iroda 

    A PTE-s szerzők open access cikkeinek publikálásában a Könyvtár Open Access Publishing Irodája nyújt segítséget. Az open access publikálás menetével és az open access publikálás témakörével kapcsolatos kérdésekben az oapublishing@lib.pte.hu e-mail címen ad a Könyvtár tájékoztatást. További információk itt olvashatók.

    Dokumentumazonosítók igénylése

    Továbbra is biztosítjuk a PTE kiadói gyakorlata alá eső kiadványok dokumentumazonosítókkal történő ellátását:  

    ISSN/e-ISSN igénylés

    E-mail cím: issn@lib.pte.hu 

    ISBN/e-ISBN igénylés

    E-mail cím: isbn@lib.pte.hu  

    DOI igénylés

    E-mail cím: journals@lib.pte.hu 


    Korlátozott jelenléti szolgáltatás

    A kari könyvtárakkal előre egyeztetett időpontban dokumentum kölcsönzés és visszavétel a kari épületekben, a könyvtári tereken kívül. Megjegyzés: A Tudásközpontban kölcsönzött könyveket is le tudja adni bármelyik kari egységben, a rendkívüli zárvatartás ideje alatt. 

    Az alább felsorolt kari könyvtári egységekben, a megjelölt elérhetőségeken a PTE polgár oktatók, kutatók és hallgatók, előzetes telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvételt követően, a könyvtárral egyeztetett időpontban átvehetnek kölcsönözhető dokumentumokat (kölcsönzés) és leadhatnak náluk lévő könyvtári dokumentumokat (visszavétel) a könyvtárak bejáratánál kialakított átadás-átvételi pontokon a veszélyhelyzet lejártáig. Az átadás-átvételi pontok az adott egység által meghatározott idősávban üzemelnek. Az átadás-átvételi pont üzemeltetése során a könyvtár az időpontok megfelelő időközökkel való kiadásával biztosítja, hogy az olvasók ne találkozzanak egymással. Az olvasók kötelesek maszkot viselni, találkozások esetén a védőtávolságot megtartani, nem csoportosulhatnak a könyvtár előtti terekben. A dokumentumok átadása-átvétele előtt kérjük kézfertőtlenítő használatát.  

    Megjegyzés: a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban működő Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár esetében a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet értelmében a hallgatói szolgáltatásra a jogszabály erejénél fogva fogva a Tudásközpont épületében nincs lehetőség. A korlátozott szolgáltatás igénybevétele az ÁJK campusán, külön eljárásrend szerint történik!

    A szolgáltatást nyújtó kari könyvtári egységek: 

    Pekár Mihály Orvosi és Élettudományi Szakkönyvtárkolcsonzo@aok.pte.hu
    Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár

    ajkktk@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3mEKEQE)

    Tóth József Bölcsészettudományi és Természettudományi Kari Szakkönyvtárinfo-btkttk@lib.pte.hu
    Germanisztika Szakkönyvtár; Pécsi Tudományegyetem Osztrák Könyvtárinfo-germanisztika@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/37tMPjN)
    Társadalomtudományi Szakkönyvtártarstudkonyvtar@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/2VtlZlY)
    Egészségtudományi Kar Pécsi Könyvtárainfo-etkpecs@lib.pte.hu
    Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központ Könyvtárainfo-etkkaposvar@lib.pte.hu
    Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ Könyvtárainfo-etkzalaegerszeg@lib.pte.hu
    Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ Könyvtárainfo-etkszombathely@lib.pte.hu
    Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Könyvtárainfo-kpvk@lib.pte.hu  (Bővebb információ: https://bit.ly/3qqYrga)
    Művészeti Kar Könyvtárainfo-muveszeti@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3g57P3W)
    Műszaki és Informatikai Kar Könyvtárainfo-muszaki@lib.pte.hu (Bővebb információ: https://bit.ly/3oiipYl)


    A
     kari könyvtárak fenti szolgáltatás kapcsán igénybe vehető elérhetőségei a honlap Kapcsolat menüpontjában olvashatók.




    Információk PTE folyóirat szerkesztőségek számára

    OJS - Egyetemi folyóirat-platform:

    A platformhoz már csatlakozott PTE-s folyóirat-szerkesztőségek számára továbbra is biztosítjuk a zavartalan megjelenést, és az ezt elősegítendő információszolgáltatást, valamint a csatlakozni vágyó szerkesztőségek számára a járványhelyzet alatt is TEAMS-es konzultációs alkalmakat, tréninget biztosítunk. 

    Információk a platformról. 

    A honlap ide kattintva érhető el.

    E-mail cím: journals@lib.pte.hu  


    Amennyiben további kérdéseik merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, várjuk leveleiket az info@lib.pte.hu címre.
    A chat szolgáltatásunk is elérhető hétköznapokon 08:00 - 16:00 óra között.


    Trackback link: