Mi köze a táplálkozásunknak a fenntarthatósághoz?

nyitókép

A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont Zöld Könyvtár munkacsoportja tisztelettel meghívja Önt következő előadására:

Mi köze a táplálkozásunknak a fenntarthatósághoz?



"Mind a növekvő tudományos ismeretek, mind saját tapasztalataink szerint is egyre világosabb, hogy a fenyegető ökológiai válság sürgető változtatásokat kíván meg mindenkitől a globális környezeti katasztrófa túlélése kapcsán. Annak ellenére, hogy viszonylag kevesebbet hallunk felőle, az étrendi választásaink igen jelentős részben gyakorolnak hatást környezetünk állapotára is. Az előadás célja annak bemutatása, hogy milyen módon kapcsolódnak össze az egészséges étrend jellemzői egy ökológiailag kedvezőbb étrendi mintázattal."


Előadó: Szabó Zoltán, a PTE ETK Élelmiszer és Táplálkozástudományi Tanszékének tudományos segédmunkatársa
Időpont: 2021. október 19. kedd 17:00

Az előadás védettségi igazolvány felmutatásával látogatható!
Az előadás során maszk viselése kötelező a PTE Operatív Stáb határozata értelmében!
Trackback link: