http://onlinelibrary.wiley.com

A Wiley egy közel 1500 teljes szövegű folyóiratot tartalmazó multidiszciplináris adatbázis.  A folyóiratok többségét tekintélyes nemzetközi tudományos és szakmai társaságokkal partnerségben adják ki. Címeik az élet-, az egészség- és a fizikai tudományok, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok teljes spektrumát lefedik, és számos, a szakterületük élvonalába sorolt címet tartalmaznak.

Az elérés csak a folyóiratokra vonatkozik az 1997-es évfolyamtól kezdve.

A folyóiratokat lehet témakör szerint is böngészni, és lehetőség van egyszerű és összetett keresésre az összes folyóiratban, illetve egyes folyóiratokon belül is. A cikkek pdf formátumban tekinthetőek meg, itt ki lehet emelni részeket, valamint jegyzeteket fűzni hozzá, majd letölteni a cikket.

Profil regisztráció után lehet cikkeket és folyóiratokat elmenteni, értesítéseket beállítani.

A felhasználói kézikönyv itt olvasható.


 Otthoni elérés:

Neptun (EHA) azonosító és jelszó megadásával lehetséges.


Ennek lépései:

1. Nyissuk meg a következő oldalt: https://onlinelibrary.wiley.com/action/ssostart

2. A 'Select your region/federation' legördülő menüből válasszuk ki a következőt: Hungarian Research and  Educational Federation (HREF)

3. A megjelenő listából válasszuk ki az intézményünket (University of Pécs)

4. A PTE központi azonosítási oldalon adjuk meg a Neptun (EHA) kódunkat és a hozzá tartozó jelszót.

5. Fogadjuk el az adatszolgáltatást.


VAGY


Az egyetem területén regisztrálni kell egy felhasználói fiókot, aminek adataival ezután otthonról is be lehet jelentkezni az adatbázisba. Ezen az oldalon lehet elvégezni a regisztrációt: https://onlinelibrary.wiley.com/action/registration

Ezt követően itt lehet bejelentkezni: https://onlinelibrary.wiley.com/action/showLogin?uri=%2F&aria-label=Log+in+or+Register

Megjegyzés: Az elérés 60 napig érvényes, ez idő alatt vagy utána be kell lépni az egyetemi hálózaton keresztül is a meghosszabbítás miatt; minden egyes belépéskor újrakezdődik a 60 nap számolása. A határidő lejárta után nem lesz lehetőség a távoli elérésre a következő, hálózaton belüli bejelentkezésig.


Hozzáférés módja: PTE előfizetésű adatbázis
Forrástípus: Teljes szövegű
Szolgáltató: Wiley
Tudományterületek és tudományágak:
Multidiszciplináris