Hírek

A PTE ETK Szombathelyi Képzési Központ Könyvtárának nyári ...

június 18-tól szeptember 4-ig:

hétfőtől csütörtökig: 10:00 - 16:00

pénteken: 10:00 - 13:00

ZÁRVA:

július 11-től augusztus 11-ig

PTE ETK Szombathelyi Könyvtárának új nyitva tartási rendje

PTE ETK Szombathelyi Könyvtárának új nyitva tartási rendje

hétfőn és szerdán: 10:00 - 17:00-ig

kedden és csütörtökön: 9:00 - 16:00-ig

pénteken: 9:00 - 13:00-ig

ETK Könyvtár WiFi - Wireless Fidelity

forrás:http://www.broadband-expert.co.uk/blog/broadband-news/free-wifi-can-make-or-break-bookings/7716139 Örömmel értesítünk minden kedves olvasónkat, hogy mától, azaz 2012. június 7-től elérhető könyvtárunkban is a PTE WiFi szolgáltatás! Az egyetem polgárai - ETR kóddal rendelkezők - saját laptopukról, okostelefonjukról csatlakozhatnak WiFi-n keresztül az internetre.  Az eléréshez nem kell külön telepítést eszközölni a személyes eszközre, csupán a gép által érzékelt elérhető hálózatok közül a "PTE PUBLIC" nevűre kattintani, majd ezt követően a személyes EHA kóddal lehet bejelentkezni, végül egy internetböngésző megnyitásával már szöfölhetünk is az interneten!

Sándor János és Ádány Róza: Biostatisztika

A kiadvány a Medicina kiadó gondozásában 2011-ben a TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0054 program keretében jelent meg, kizárólag elektronikus tananyagként. Megtalálhatjuk PTE ETK honlapján.

Már elérhetőek az elektronikus tananyagfejlesztés projekt ...

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Tananyagfejlesztés és tartalomfejlesztés, különös tekintettel a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai (MTMI) képzésekre” című pályázati felhívásra a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Medicina Könyvkiadó Zrt. Közös pályázatot nyújtott be.

Webes szakirodalmi segédlet

A Tételes Egészségügyi Adattár (TEA) használata

Szakdolgozathoz, beadandó készítésekor alátámaszthatjuk érveinket, hipotéziseinket pontos statisztikai adatok megadásával.

 A statisztikai évkönyvekben, csak általános adatokat találhatunk a betegségekre, orvosi beavatkozásokra vonatkozóan. Az Egészségügyi Stratégiai Kutató Intézet (ESKI) módszertani kutatásokat, kutatást támogató tevékenységeket végez, ennek megfelelően egészségügyi dolgozók, informatikai szakemberek adják tudásukat, olyan megbízható adatbázisok háttereként, mint az általunk bemutatott friss, még fejlesztési stádiumában lévő TEA Adattár.

Dr. Széll Kálmán könyvbemutatója a Cafe Freiben

„Egy öreg sebésznek egy egész temető van a szívében, amit időnként meglátogat. […] Hit nélkül nincs gyógyítás. A természet gyógyít, az orvos kezel. Az orvosok társadalmi megbecsülésének romlásában az orvosok is hibásak.” A nagy sikerre való tekintettel, immár második alkalommal találkozhattak Szombathelyen az olvasók Dr. Széll Kálmánnal, az Erőméz című könyv írójával. A dedikálással egybekötött, jó hangulatú könyvbemutatót a Cafe Frei és a Líra Könyváruház közösen szervezte.

Ünnepi nyitva tartás: PTE ETK Szombathelyi Képzési Központ ...

2011. december 24-től 01.01-ig zárva.
2011. december 19-től 2012. február 5-ig (vizsgaidőszakban): hétfőtől csütörtökig 10:00-16:00; pénteken 10:00-13:00